Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

Αίθουσα Συναντήσεων

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Συνέδρια, Συναντήσεις

Το Ξενοδοχείο Μetropolitan διαθέτει μια  αίθουσα συνεδριάσεων ( πολλαπλών χρήσεων) με την Αίθουσα «Κάπα» χωρητικότητας 25 ατόμων για συναντήσεις ,δειγματισμούς ,σεμινάρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις. Χωρητικότητα σε Θεατρικό: έως 25 άτομα ,Σχολικό: έως 15 άτομα , Πέταλο: έως 10 άτομα. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων ή το Τμήμα Πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ -ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΚΕΨΕΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑ

Στο Ξενοδοχείο Metropolitan Hotel Τhessaloniki, μέσα από χρόνια συνεργασίας με εταιρίες όπου μας έδειξαν τη σημασία των δραστηριοτήτων τους και των αναγκών τους.
Έχει αποκτήσει εμπειρία και ειδικό προσωπικό εξειδικευμένο για να αναλάβει , να διαχειρίζεται με σκοπό να ολοκληρωθεί το δύσκολο έργο σας.
Είμαστε οι ειδικοί στην οργάνωση και διαχείριση μικρών συνεδριακών εκδηλώσεων, σεμινάρια, δραστηριότητες ομαδικής σύνδεσης, εταιρικές συναντήσεις και εκδρομές, σειρές διαλέξεων και κάθε άλλο είδος εταιρικής ή κοινωνικής συγκέντρωσης.

Σκοπός μας για να προσφέρετε μια θετική εμπειρία στην ομάδα σας μέσα από προσαρμοσμένα πακέτα καθόλα ευαισθητοποιημένα από άποψη κόστους.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 65 - Φλέμινγκ
546 42, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
T: +30 2310824221
F: +30 2310849762
E: reservations@metropolitan.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ